Monday 31 May 2010

Το σιωνιστικό κράτος δολοφονεί

Όλοι-όλες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 μμ στην Kαμάρα

Τελικά οι σιωνιστές του Ισραήλ έκαναν πράξη τις απειλές τους. Τα ξημερώματα εκπαιδευμένοι δολοφόνοι επιτέθηκαν, στα διεθνή ύδατα, ταυτόχρονα σε όλα τα πλοιάρια του στόλου της ελευθερίας που είχε ως στόχο τη μεταφορά ανθρωπιστικού υλικού στη Γάζα . Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, υπάρχουν 19 νεκροί και 60 τραυματίες. Τα κατελλημένα πλοία του Free Gaza έχουν καταληφθεί από τον ισραηλινό στρατό και οδηγούνται σε λιμάνι του Ισραήλ.
Οι απολογητές του εγκλήματος αυτού, μέσω των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, κάνουν λόγο για επίθεση που δέχτηκαν οι ισραηλινοί καταδρομείς από τους ακτιβιστές. Σε λίγο θα ισχυριστούν πως οι δολοφόνοι τους βρίσκονταν και σε νόμιμη άμυνα.
Εξάλλου βρισκόμενο σε άμυνα το σιωνιστικό κράτος έχει ισοπεδώσει δύο φορές από το 2006 τη Γάζα και έχει εισβάλλει στο Λίβανο. ΣυνέχειαΑυτοί που έχουν δημιουργήσει τη μεγαλύτερη φυλακή στον κόσμο, τη Γάζα. Αυτοί που καταδικάζουν σε αργό θάνατο πέντε γενιές Παλαιστινίων, αυτοί που αρνούνται με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας να αναγνωρίσουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Χαμάς, που υπέθαλψαν με κάθε βρώμικο μέσο τον παλαιστινιακό εμφύλιο. Αυτοί οι νεόκοποι φασίστες που κουρελιάζουν κάθε έννοια διεθνούς δικαίου από την ύπαρξη του σιωνιστικού κράτους, δολοφονώντας αμάχους με απαγορευμένα όπλα, πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Επιτέθηκαν σε αποδεδειγμένα ανθρωπιστική αποστολή που είχε ελεχθεί από τις λιμενικές αρχές Ελλάδας και Τουρκίας και μάλιστα σε διεθνή ύδατα. Οι σιωνιστές αποφάσισαν πως κάθε πράξη αλληλεγγύης στους πολιορκημένους της Γάζας ισοδυναμεί με τρομοκρατία και τιμωρείται με θάνατο.
Η ισραηλινή αριστερά, οι πολίτες του Ισραήλ οφείλουν να καταδικάσουν το στυγερό έγκλημα του κράτους, αν θέλουν να σώσουν την τιμή του ισραηλινού λαού. Αλλιώς ας μην απορούν που η καθημερινότητα τους απειλείται από καμικάζι και αυτοσχέδιους πυραύλους.

Όσο για τη διεθνή κοινότητα, θα επιβάλλει σύμφωνα με το δικό της δίκαιο κάποια κύρωση στους στυγνούς αυτούς εγκληματίες; Ή θα είναι μια ακόμα ανεφάρμοστη απόφαση του ΟΗΕ που απλά θα αποθρασύνει τους σιωνιστές;
Οι λεονταρισμοί και η βαρβαρότητα του ισραηλινού κράτους, δεν πιστοποιεί την ισχύ του, αλλά την αδυναμία του κι αυτό ας το έχουν υπόψη τους όσοι φαντασιώνονται πως η στρατιωτική δύναμη εγγυάται την ασφάλεια τους
• Να τιμωρηθούν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας
• Άμεση απελευθέρωση των υπόλοιπων πλοίων
• Αλληλεγγύη άνευ όρων στον παλαιστινιακό λαό

No comments: