«Η ανάδειξη κυβέρνησης της Αριστεράς συνεπάγεται μετωπική αντιπαράθεση με το σύστημα. Θα είναι μια «κοινοβουλευτική αφετηρία», «στιγμή» και βήμα στο ξεδίπλωμα του αγώνα για την εξουσία κι όχι ένα «στάδιο» αριστερής-κεϊνσιανής διαχείρισης της κρίσης. Κατακτώντας την κυβερνητική εξουσία, η Αριστερά πρέπει να έχει συνείδηση ότι θα κάνει μόνο το πρώτο βήμα για να κατακτήσει πραγματικά την εξουσία: οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι μιντιάρχες, οι στρατηγοί, τα κατασταλτικά σώματα της αστυνομίας, με ένα λόγο αυτοί που κατέχουν την πραγματική εξουσία, θα θελήσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.
Αυτή τη στιγμή οι κοινοβουλευτικές αυταπάτες και η απερισκεψία δεν είναι λάθος, αλλά έγκλημα: πρέπει να κατακτήσουμε τον ύψιστο βαθμό προετοιμασίας το συντομότερο δυνατόν ώστε να γίνουμε άξιοι μαχητές στον αγώνα για την εξουσία!

Κυβέρνηση της Αριστεράς για μας σημαίνει πολιτικό μέτωπο της Αριστεράς, ενιαίο μέτωπο όλων των δυνάμεων που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των εργαζομένων, κι όχι συμμαχίες με κόμματα, κομματίδια ή «δικηγόρους» της αστικής τάξης. 
Ενιαίο εργατικό μέτωπο και όχι λαϊκό μέτωπο.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ακόμη και αν το εκλογικό της ποσοστό μειωθεί σε νέες εκλογές, είναι μείζων κίνδυνος για την Αριστερά και το εργατικό κίνημα. Η κλιμάκωση της πολιτικής κρίσης και η συντριβή των πολιτικών εφεδρειών της αστικής τάξης μπορεί να δημιουργήσει σύντομα τους όρους ώστε η αστική τάξη να στηριχτεί στο ναζιστικό ρεύμα για να σώσει το τομάρι της.
Επομένως, η αντιμετώπιση των φασιστών είναι κορυφαίο πολιτικό καθήκον της περιόδου. Η αντιμετώπιση του φασιστικού ρεύματος πρέπει να γίνει τόσο πολιτικά (με μαζική - ενωτική πολιτική καμπάνια όλης της Αριστεράς) όσο και στο δρόμο (με λαϊκή αυτοάμυνα), ταυτόχρονα και συνδυασμένα.
Στην πλάτη του ιστορικού κύματος, έχουμε το επίσης ιστορικό καθήκον να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το κύμα αυτό να μη σκάσει στα βράχια αλλά στην αμμουδιά. Η πολιτική αναμέτρηση με το σύστημα είναι αναπόφευκτη! Το ιστορικό μας καθήκον είναι να την κάνουμε και νικηφόρα

Η πολιτική οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ
για την επανάσταση, την ανασύνθεση της αριστεράς και το σοσιαλισμό

σας καλεί 

στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ
σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα:

«ή εμείς ή αυτοί

Κυβέρνηση της Αριστεράς
Τσάκισμα του ναζισμού»

Η εκδήλωση θα γίνει στο Στέκι Πολιτών Κατερίνης 
(Βότση 5 Α’ πάροδος – κοντά στην πλατεία)
την Παρασκευή 25 ΜΑΗ στις 8.30 μμ.

με ομιλητή τον Πάνο Κοσμά